Segédanyagok

MAPEI

1937-ben Milanóban alapított Mapei, mára a világ legnagyobb gyártó cége az építőipari ragasztók, szigetelőanyagok és építőipari kemikáliák terén. A Mapei mindig nagy hangsúlyt fektetett a kutatásra és fejlesztésre. A MAPEI éves forgalmának 5%-át fordítja kutatás-fejlesztésre minden évben, és munkatársainak 12%-a tevékenykedik a világ különböző pontjain működő kutató központjaiban. A befektetésekre előirányzott költségvetés 70%-át fordítják olyan környezettudatos termékek fejlesztésére, amelyek a fenntartható környezetet szolgálják és megfelelnek a LEED követelményeknek.
 

SIA

Profeszionális Sia csiszolóanyagokkal állunk a parkettás mesterek rendelkezésére abban, hogy a lehető legtökéletesebb felületet  sikerűljön elérni a parkettafelújítás, burkolás során.

BONA

A Bona piacvezető cég a fapadlók kezelésében és a vízbázisú lakkok úttörője az 1970-es évek óta. Egy innovatív és szisztematikus szemléletmód által környezettudatos termékeik skáláját ajánlják fapadlók csiszolásához, lakkozásához és karbantartásához – annak teljes élettartamán keresztül érezhető hatással és gondoskodással egy jobb élet- és munkakörnyezetért. A Bona Rendszer az eredményes és környezettudatos termékek teljes skáláját ajánlja Önnek. Ez a termékskála magában foglalja a fapadló teljes élettartama alatt szükséges termékeket, legyen szó csiszolásról, padlófektetésről, felületkezelésről vagy ápolásról. A Bona Rendszer biztosítja ez egyes műveletekhez szükséges termékek közti összeférhetőséget.

UZIN

Az Uzin Utz AG Németország egyik legjelentősebb burkolási segédanyagokat gyártó cége, mely komplett, minőségi termékskálát biztosít a melegburkolás, fapadló-burkolat bevonati és védelmi rendszerek, professzionális gépek terén. Ezek mellett egyes márkái révén speciális ipari igényeknek megfelelo termékeket is kínál.

UZIN termékkatalógus megtekintése .pdf formátumban 6,6Mb)